Науковий парк розпочинає співпрацю з представництвами Японських компаній в Україні

27 січня 2021 року до КПІ ім. Ігоря Сікорського завітали представників підприємств – членів Бізнес-Асоціації Японії в Україні. Як відомо, Асоціація об’єднує понад 20 інноваційних японських підприємств, які мають представництва у нашій країні.
З українського боку в зустрічі, що проходила в Українсько-японському центрі КПІ ім. Ігоря Сікорського, взяли участь ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського Михайло Згуровський, проректори КПІ, президент наукового парку «Київська політехніка» Богдан Андрійцев та генеральний директор наукового парку Віктор Камаєв, а також, власне, представники Українсько-японського центру.

Під час зустрічі майбутніх бізнес-партнерів, що проходила у теплій робочій атмосфері, було презентовано провідні розробки вчених університету, інноваційну екосистему Sikorsky Challenge та фільм про напрацювання київських політехніків у космічній галузі.

Говорили про перспективність та пріоритетність співпраці з провідними японськими компаніями, зазначено високий потенціал Університету в реалізації проєктів, надійність Університету та можливості Наукового парку.
Результатами переговорів стала підтримка японських компаній в особах гостей зустрічі, наміри гостей взяти участь у щорічному фестивалі інноваційних проєктів Sikorsky Challenge та готовність спряти налагодженню українсько-японському співробітництву.

Related Posts